2011. január 31., hétfő

2011 SAG Awards Red Carpet Trend

Lássuk ki a nyertes az idei SAG díjátadon a 'Best dressed' kategóriában.

Összeségében nem láthattunk semmi meghökkentőt, semmi újitást. A ruhák nagytöbbsége, fehér, csont, esetleg púderszínű. A legtöbben biztosra mentek.


http://ris.fashion.telegraph.co.uk/RichImageService.svc/imagecontent/1/TMG8289282/p/PORTMAN-G_1814773a.jpg
Akkor kezdjük is a listát, a legszebben tündöklő kismamával Natalia Portmannel, az élen. Portman kisasszony szofisztikált, kifinomult, elegáns,gyönyörű. Nem is választhatott volna tökéletesebben ruha ügyileg. Az egyetlen kivetnivaló számomra az a konytszerűség, Natalia fején. Óh, drága. Kár érte. De hát ki nem huny szemet efelett, ha az ember várondósan is lehengerlő tud lenni a vöröszőnyegen? /Legjobb női főszereplő díjjal jutalmazták az este/


Eva Longoria végre otthon hagyta az idióta uszályát. Ami abszolút az előnyére vált. Aztán hirtelen elfelejtettem az örömöm, amikor jobban megnéztem a szinésznőt. Talán az ékszerek hiánya, vagy a rosszul megoldott dekoltázsvonala teszi, de most egyáltalán nem tündököl. Eddig mindig megszokhattuk tőle a csillogást, ami most teljesen elmaradt. Számomra inkább 'worst dressed'.


http://ris.fashion.telegraph.co.uk/RichImageService.svc/imagecontent/1/TMG8289282/p/Nicole-kidman-gett_1814731a.jpg
Nicole Kidman nem nyúlt mellé, bár nem is kockáztatott. Ez a Nina Ricci ruha remekül áll neki. Ami különösen tetszik az a haja. Azzal pár arcba lógó, kusza tincsel, sokkal bájosabbá varázsolták. Most fel sem tűnik az embernek az a rengeteg botox, ami márvánnyá változatta az arcát. Igazán jó megoldás.


http://ris.fashion.telegraph.co.uk/RichImageService.svc/imagecontent/1/TMG8289282/p/Mila-kunis-reuters_1814732a.jpg
Mila Kunis számomra az abszolút nyerő. Ő az, aki mindent eltalált: smink, haj, ékszer, ruha. Vérpezsdítő látványt nyújt, ennyi unalmas celeb után, fekete-fehér, ruhákban.Csak így tovább Mila!


http://ris.fashion.telegraph.co.uk/RichImageService.svc/imagecontent/1/TMG8289282/p/Kim-Kardashian-get_1814750a.jpg
Kim Kardashianról igazából nincs konkrét véleményem. Se ilyen, se olyan. Első ránézésre tetszik, aztán eszembe jut hogy már hányszor láttam ugyanígy. Talán ez a média hibája is, mert az interneten akaratlanul is de folyton valamelyik Kardashian lánykába botlok. Pontosabban 90%-ban Kimbe. Ami biztos hogy ezt a picit negatív érzésemet nem a ruha teszi. Marchesa most is tökéleteset alkotott.


http://ris.fashion.telegraph.co.uk/RichImageService.svc/imagecontent/1/TMG8289282/p/JAN-JONES-AP_1814810a.jpg
Az est másik nagy kedvence January Jones(Mad Men). A színésznő Carolina Herrera kreációját viseli, óriási sikerrel. Tökéletes választás, tökéletes haj. Mást nem is mondhatnék.


Ki volt a kedvenced?
Natalia Portman
Eva Longoria
Nicole Kidman
Mila Kunis
Kim Kardashian
January Jones



  
pollcode.com free polls



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése