2011. február 20., vasárnap

A hét legjobban öltözött hírességei (3)

Annyira sok szépséget találtam nektek a hétről, hogy azt se tudom hol kezdjem.


Diane Kruger rendszeres látogatója ennek a rovatnak, de szerintem nem is ok nélkül. Engem teljesen elbűvölt ebben a földig érő, fehér Chanel ruhában. Olyan bájos, üde és kifinomult szépség. Imádom!
/Chanel ruha, Sergio Rossi cipő (amit a képen sajnos nem látunk)/



Olivia Palermo még többször is meg fog jelenni a következőkben. Itt ép Vivienne Westwood partyjára igyekszik, nagyon is stílusosan. Szeretem hogy sosem unalmas, mindig látunk tőle valami újat. És mennyivel bájosabb ezzel a feltűzött hajjal! A kiengedett haj, napszemüveg összeállítás tőle ijesztően hat rám.
/Giambattista Vali ruha/



 
Sophia Bush szexi rock chich.Tetszik ez a rockos változata a 'kis feketének'. Ilyen alakkal pedig bátran bevállalható. 
/Jen Kao Crux miniruha, Jerome C. Rousseau Bastille szandál/



 
Diana Vickers karrierje rohamosan léptekben ível felfelé, ezzel párhuzamosan egyre gyakrabban tűnik fel a divatblogokban is. Nekem az eddigiek közül ez az abszolút favorit ruha. De sajnos a tervezőt nem tudom megmondani. Egyébként a londoni divathetet látogatta meg Diana ebben a szettben.



Olivia Palermo 2, és hát igen, erről beszéltem. Mindig mutat valami újat. Nekem tetszik, az a leopárdmintás bokacsizma, szuperül feldobja az egészet. Csini csajszi.
/Charlotte Olympia Alice bokacsizma/



 
Jelenesetben Blair Waldorf-ot mutathatom be, Leighton Meester helyett. A kép ugyanis a Gossip Girl forgatásán készült. Nekem Blair stílusa verhetetlen. Főleg az első évados szettjei felülmúlhatatlanok. Ő az aki abszolút divatot teremt. (Bár tegyük hozzá hogy a sorozat összes karaktere mini divatdiktátor és minden kedves néző megtalálja a hozzá közel állót. Na nekem ez Blair Waldorf és gardróbja).
/Milly Phoebe Marais tweed kabát, Louis Vuitton táska/



 
Mollie King-t Londonban kapták lencse végre. A kép magáért beszél: úgy tökéletes ahogy van.
/Prada táska/



 
Olivia Palermo harmadszor is. A cicaszemüveg nagy kedvenc, ezek a Louboutin cipők meg lópatákra emlékeztetnek!:) De ettől függetlenül tetszik! Szerintem nem ő az utolsó híresség akinek a lábán láthatjuk. Amúgy nincs egy kis Anna Wintour érzésetek ránézve?
/Topshop szoknya, Alexander Wang kabát, Louboutin cipők, Wunderking napszemcsi/



 
Drága Blake Lively most is nagyot alakított. Pontosabban viselt. Továbbra is fenntartom a 'bármit visel, úgy is szexi' teóriám. A Marchesa show utáni vacsorán jelent meg ebben a gyönyörű, részletesen kidolgozott, narancssárga Marchesa ruhában.
/Marchesa ruha, Louboutin cipő/



 
Emma Stone választása nagyon tetszik a Brit filmfesztiválra. Egyszerű még is ütős ruha, Lanvintől. Ezek a natúr szinű cipellők pedig különösen jók az ilyen feltűnő színű ruhákhoz.
/Lanvin ruha és cipő/



Vagyok olyan tudatlan hogy nem tudom a három hölgyemény nevét, kivéve a középsőt, ő Petra Nemcova, cseh modell. De sajnos a másik két lányról semmi infóm. De olyan jól mutatnak együtt a Tommy Hilfiger shown. A lányok szettje külön-külön is 5ös.



 
Kimet akár le is vághatnánk a képről. Egy széles vállú terminátor jut róla eszembe, semmi több. Kourtney Kardashian viszont sokkal figyelemre méltóbb testvérénél. Nagyon jól áll neki ez az extra széles nadrág és az arany színek. Bár a magasabb lányoknak ajánlott csak igazán, a trapéz fazon.
/Yves Saint Lauren nadrág/



És akik igazán mellényúltak:
 
Coco Rocha-val fogalmam sincs mi történhetett, de tetőtől talpig úgy béna ahogy van. Az a haj még úgy ahogy el is menne, de a smink! Borzasztó ronda. Milyen profi sminkes csinálhatta ezt vele? Vagy esetleg ő saját magával? Hát nem tudni, mindenestre szörnyű ránézni. A ruháról és a hozzá nem illő cipőről már szót sem említek.
/Alexander McQueen mindene/



 
Vanessa Hudgens Marc Jabosban. Szegény lányt nem szidom. Inkább csak a tervező a hibás.



 
Kim Kardashian feje hamisítatlan Michael Jackson! Próbálom nem utálna ezt a nőt, de hát akkor is! Csak nézzetek rá. De nem is ez ütötte ki a biztosítékot, hanem deréktől lefelé az egész. Szakadt farmer, meg mi ez? Munkás csizma? Esküszöm nem tudom minek nevezni.
/Yves saint Lauren napszemüveg, Burberry platform!!!(úristen ez még rosszabb) csizma/



 
Most tényleg nem azért mert utálom, de hát mi ez az alaktalan kabát? Cicanaci agyonhordott Louboutinnal?
/Stella McCartney kabát, (saját tervezésű) Kdash legging, Louboutin cipő)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése