2011. április 17., vasárnap

2011 tavasz trendjei

-Élénk rúzs színek

A szád most a tavasz bármely színében tündökölhet, nem kell tartanod semmitől. Minnél feltűnőbb, annál jobb. Jöhet akár narancs, fukszia vagy a legélénkebb piros. Egy szépen meghúzott kontúr és egy neon rúzsnál semmi sem hódít jobban.
Az egyetlen amire figyelned kell ezeknél a rúzsoknál, hogy mindig valamilyen natúr szem sminkkel kombináld őket. Sosem szabad túlzásokba esni!
A kifutók tökéletes színeit nehéz utánoznod a hétköznapokban, mert ezeken a showkon különböző pigmentekkel és szemhéjpúderekkel keverik a rúzsokat. De azért a drogériákban is kapható néhány remek szín.



-Kékes körömlakk

Türkiz, menta (nagy kedvencem) és a kék bágyadtabb árnyalati körmeiden. Pluszba még hozzátenném hogy a natúr körömlakk színek is igazán trendik most.



-Trapéz nadrág

Igen, igen újra itt a divatban. Magyarországon még nyomát sem látni, külföldön viszont annál inkább. Már-már beszökött az H&M boltjaiba is. Ez talán ösztönzőleg is hat ránk, mivel Freja olyan szexi benne. Én csak azt tudom mondani hogy merjük viselni, ha valakinek pedig olyan hosszú lába van mint a plakátokon szereplő lányoknak, na nekik aztán kötelező!



-Neon színek 

Már erről is írtam nektek korábban, pontosabban akkor a színek kombinálásán volt a főhangsúly. Most inkább a neon, rikító ruháké lenne a főszerep.
Érdemes beszerezni egy-két igazán élénk színű darabot, amivel garantáltan felhívod magadra a figyelmet ha belépsz a terembe. Hétköznapokon is egészen bátran hordható egy neon blúz, vagy nadrág kíséretében.



-Military

Nem hinném hogy ezt tovább kell ragozni. A military nálam egész évben hódít. Nem telik el úgy hét hogy ne lenne rajtam legalább egy ilyen outfit. Bátrán, bátran, hajrá lányok! Sok khaki, barna, szürke. Nagy hangsúly van a vállakon, a megfelelő kabáton és cipőkön. Tökéletesen kényelmes hétköznapokra, még is sikkes.



-Térd alá érő szoknyák

A minit egyre inkább kiszorítják az A-vonalú, vagy akár egészen bokáig érő szoknyák. Ehhez kapcsolódóan még meg kell említeni az 50es, 60as évek retroját ami nagy szerepet játszik a trend kialakulásában.
Úgy hogy most már nem kell tökéletesre edzett, barnára sült lábakkal előrukkolnod ha szoknyát kívánsz felvenni. Elég kiválasztanod az alakodnak megfelelően szabott szoknyát. (Külföldi stylechick-ek imádják ezeket)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése