2011. április 17., vasárnap

Anna Amélie - magyar márka amire büszkék lehetünk

Nincs ritka errefelé magyar márkát/tervezőt látni. De most itt a megtisztelő első hely az Anna Amélie márkának.

Engem már az azok az első kampányfotók is abszolút meggyőztek. Több nem is kellett hogy beleszeressek ebbe a piszkosul fiatal márkába. Csak pár hete tűntek fel a színen, de már is a magyar fiatal tervezőgeneráció csúcsán állnak, Oláh Annával, a márka tervezőjével az élen.

Nőies, szofisztikált, egyedi, nem hajaz a külföldi trendekre még is abszolút beleillik bármelyik Vogue magazin hasábjaiba.

Nem is posztolnék képeket, inkább böngésszétek hivatalos honlapukat, a facebookjukat és a showroom képeket.

http://www.annaamelie.com/

http://www.facebook.com/Anna.Amelie.label?sk=wall


2 megjegyzés:

  1. nem hallottam még róluk, köszi az infót. nekem is nagyon tetszik, a képek nagyon jók, a ruhák kellemesek, amjd még nézelődök tovább, érdekes ez a márka!
    Viktória's Style

    VálaszTörlés
  2. Jajj, igen a showroom nyitón élőben is láttam a táskákat, és egyszerűen beleszerettem az egyikbe, most éppen a megvásárlásáról beszélek Annával, mert szerintem nem is drágák, épp annyiba kerülnek, amennyit szerintem nem kell sajnálni egy igai designer darabra, és ez az elsődleges baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy a magyar tervezők darabjai biztosan drágák, pedig van, hogy nem drágábbak, mondjuk egy Zarás táskánál, és akkor már inkább ez, mint a zarás!

    VálaszTörlés