2011. július 2., szombat

Őszi/téli kampányfotók

Egy picit igaz lemaradva, de bemutogatom nektek a divatházak őszi kampányfotóit.


Marc by Marc Jacobs Fall Winter '11 '12


A kis Elle Fanning egyre nagyobb szenzáció a divatiparban. Nem ez az első anyaga, de nagyon valószínű hogy nem is az utolsó. Szép kis jövő áll a kicsilány előtt. Addig legalább is amíg ilyen fiatal, bájos és üde marad.
Na de ne irigykedjünk, tényleg jól csinálja a csaj, és hát, nem lehet elég fiatalon elkezdeni.






Miu Miu Fall Winter '11 '12

A következő márka a Miu Miu, a korosztály azonban marad. A képeken szereplő lány Hailee Steinfeld aki még csak most lép be 15. életévébe. Úgy tűnik a divatházaknál tényleg nincsen alsó korhatár és egyre fiatalabb lányokat szerepeltetnek. Nincs ezzel bajom, csupán annyi, hogy lassan az 18 évesen is öregnek érzi majd magát. Áúúcs.

Hailee Steinfeld Miu Miu ad campaign fall winter 2011 2012



Chanel Fall Winter '11 '12

A Chanel próbált valami egészen újszerűvel kijönni, elrugaszkodni a szokásostól. Hát igazán nem kellett volna. A végeredmény valami egészen ijesztő, lecsúszott divatház képét mutatja. A képeken még Freja Beha Erichsen jelenléte sem tudott segíteni.





Prada Fall Winter '11 '12

A Pradanál színesre álmodták az őszt. Találkozhatunk mindenféle textúrával, fazonnal, anyaggal, technikával. Ami plusz pont a háznak. Így legalább nem olvadnak bele az unalmas őszi rengetegbe.
Úgy látszik itt is feltörekvőben vannak a fiatal új modellek. Hisz a képeken szereplő lányok egytől egyig névtelen eddig a szakmában.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése