2011. augusztus 25., csütörtök

A Kim Kardashian esküvő

Ha már korábban írtam nektek a ruháról, amit Vera Wang tervezett Kim számára, most gondoltam meg is mutatom akkor az esküvőt.
Kim természetesen óriási puccparádét rendezett az esküvőjéből. Mindenhol glamour, fényűzés és paparazzik. Egyetlen csendes, meghitt szeglete nem maradt az esküvőnek. Kim persze hű maradt önmagához, és a "mindent a nyilvánosság előtt" mondat most is szerepet kapott.
Mindenki döntse el maga hogy ez neki mennyire szimpatikus. Az én szerény véleményem az, hogy tényleg meseszép környezetet teremtettek, minden részletet csodásra terveztek, de számomra elég hányinger keltő hogy mindenhol 'Kim esküvője'-ként szerepel, sehol sem említve a párja nevét, az meg hogy minden egyes pillanatot rögzítettek az E! csatorna kamerái.... hát nem tudom. Én ennél meghittebb esküvőre vágynék.

Az esküvő dress codeja egyébként a black & white volt. Az ara és a hozzá közel állók mind fehér ruhát viseltek, míg a többi vendég főként feketét. Kim 3 Vera Wang ruhában volt az este, amiket persze mindig lecserélt az éjszaka folyamán.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése