2011. augusztus 2., kedd

Style icon- Olivia Palermo


Na végre megvalósítom a régen dédelgetett álmomat, még pedig a style icon rovatot. Mert mindig találok egy-egy olyan kiemelkedő egyéniséget akit mindenképp megszeretnék osztani veletek. Akkor kezeném si a sort Olivia Palermoval.

A 25 éves színésznő-modell-"előkelőség" (a wikipédia fordítása szerint), először 3 éve tűnt fel a The City című reality-showban Whitney Port oldalán. Aztán onnan kinőve magát igazi style icon lett, napi magazinok sztárja, a Vogue kedvence és egyre több kampány arca.

Igazi Upper East Side-i lányról beszélhetünk. Már gyermekkorától volt hol és kitől ellesnie a stílust.

Igazából a titulusa számomra teljesen ismeretlen és sok netes keresgélés után sem lehet rájönni. Ugyanolyan akárcsak Lauren, Whitney vagy a többi semmit nem tevő lányka, akiknek valahogy sikerült tévéműsort csinálniuk. Olivia valahogy még is kitűnik közül, ha mással nem is, de a stílusával mindenképpen.
Olyan könnyed eleganciával visel mindent, mintha a tervezők csak neki terveznének, a fények csak neki állnának, a smink meg mintha alapvetően az arca tartozéka lenne. Igazi style-chic, mindenféle erőlködés nélkül sikerült baromi sikkesen kinéznie.

Végül pedig itt egy kis képkollázs New York utcáiról Oliviával.








szintén modell barátjával, Johannes Hueblel





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése