2011. augusztus 19., péntek

Szeptemberi címlapok

A szeptember issue-k most is ugyan olyan nagy figyelmet kapnak mint bármelyik más évben, hát lássuk melyik magazin kit gondolt az ő nagy dobásának.

Kristen Stewart-ot Elizabeth Taylornak öltöztette a W magazin a szeptemberi lap kedvéért. Ebben persze az a nagy szám hogy Kristent még sosem láthattuk ilyen szofisztikátlan nőcisnek. Bár szerintem csodát nem várhatunk, ez csak egy fotózás volt. Kristen marad a réginek.

(és a belső oldalakon...)








A párizsi Vogue igazán nagy dobással állt elő. A képeiken Charlotte Casiraghi monacói hercegnő szerepel Mario Testino által fotóva. A lány nagyanyja Grace Kelly volt, ő maga pedig 4. a monacói öröklési sorrendben. Az biztos hogy ők sem bízták a véletlenre...

(belső oldalak...)










Az orosz Vogue Natasha Poly-t választotta arcának. Amitől ne várjatok semmi extrát. Egy szupermodell a september issue-ban sosem kelt eszméletlen hatást. Talán csak már minden híresség igent mondott másnak. Poor Vogue Russia...

(belső oldalakon...)








A spanyol Vogue már valamivel okosabb volt és rögtön 3 szupermodellt dobott a címlapra. Ami tényleg sokkal jobban mutat mint Natasha szerencsétlen próbálkozása. A 3 nagy: Claudia Schiffer, Eva Herzigova és Helena Christensen.





A német Vogue egy igazi német szupermodellt választott a címlaphoz, Iris Strubegger-t. Ha engem kérdeztek, ez a címlap győzött a meg a leginkább eddig.




Az amerikai Vogue címlapján Kate Mossal találkozhatunk McQueen ruhában, Mario Testino lencséjén keresztül. De erről már írtam nektek korábban itt.




A Flare szeptemberi számának címlapján a gyönyörű Jessica Stam-et láthatjuk, "Vágy és vezeklés" stílusban.




Az orosz Harper's Bazaar címlapján Heidi Klum semmitmondó feje köszön vissza ránk.




Természetesen Cindy Crawford sem maradhat ki, aki ezúttal a Harper's Bazaart választotta.




A híres fotós páros Mert és Marcus képeiről néz ránk Anne Hathaway az Interviewban. Csak egy szót mondok: h-i-b-á-t-l-a-n.




És végül, de nem utolsó sorban Chuck Bass pillantásától válik törékennyé minden női szív. Khm khm, akarom mondani Ed Westwick-étől. A The Block képén.



Nálatok melyik lett a kedvenc?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése