2011. október 18., kedd

2011 őszi-(téli) must have

Oversized pulcsik


kmlm

 A tavalyi és a mostani trendbe is simán belefér. Pihe-puha, meleg, kényelmes oversized pulcsiknál nincs is jobb egy hideg őszi napon.
Most nagyon mennek a földszínek, de ha felakarod dobni a napod egy élénkebb darab is szuper választás. Na és mindenkinek előnyös, nem utolsó szempont ez sem.




Star print


starpri

Senki ne kérdezze tőlem mi ez a baromság! Ennél idiótább trendet el se tudok képzelni. Szerintem baromi óvodásan fest mindenkin, de mióta már Beyoncé is ezt hordja a címlapon sajnos muszáj elfogadnunk.
Alig találunk olyan őszi editorial amibe ne lenne benne az idióta csillagminta. Úgy látszik a tavalyi fecskék után, idén jönnek a csillagok.
A Dolce & Gabbana kezdte amúgy az őrületet. (Kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek róla!)




Bőr szoknyák


jnk

Nem kell egyből a legvadabb domina szerkókra gondolni! Szolidabbak is bátran bevállalhatják bármilyen színben, fazonban, hosszban. Az egyik legjobb megoldás a téli szoknyaviselés megoldására, hisz nem utolsó szempont hogy a bőr szoknyácska igen csak melegen tart odalent, és egy vastag harisnyával még a hideg téli napokon is megállja a helyét.
Azért a szoknyák mellett nem kell elfejtenünk a bőr rövid- vagy hosszú nacikat se. Ha jól áll, meg van hozzá az alakod (nem vonzza a tekintetet az előnytelen részeidre) akkor azokat is nyugodtan magunkra húzhatjuk.




Szőrme


fur


Szerintem ezt senkinek sem kell magyaráznom. Mindenki találkozhatott vele már az előző szezonban. Szőrme akárhol, akármennyi, akármilyen stílusban. Szintén hálás őszi darab hideg szelek idején.




Cipő trend


boots

1.Military boots - A katonaságra emlékeztető, mindenféle nőiességét mellőző military boots-ok az idei mezőny nagy játékosai. Ha abszolút sikkes, vagányan szexi akarsz lenni akkor ez kötelező. Szerintem azt mondanom sem kell hogy baromi kényelmes, meleg és még egy puha disney mintás zoknit is simán felvehetsz, úgy sem látszik.
Ha van benned bármi kis maszkulin vonal és nem ragaszkodsz a magas sarkakhoz akkor remek választás.


2. Mokaszin - Annyira kis rondák, hogy már szinte muszáj beszerezned őket. Enyhébb őszi napokon szuper választás, viszont csak az próbálkozzon vele, akinek tökéletesen passzol a stílusához és van elég hasonló stílusú őszi szettje.
Ja, és a magassarkú változata abszolút fashionistáknak ajánlott.


3. Fűzős cipők - Ha nem tudsz lemondani a magas sarok adta előnyökről, akkor itt a tökéletes megoldás. A high heeled shoes és a military boots szerelem gyerekei a fűzős cipők.
Nagyon mennek most a wedge, platform talpak-sarkak, hordhatod őket hosszú szárú hozzáillő zoknikkal, lábmelegítőkkel, lehet állatmintás, szőrmés vagy "bakancs-talpú". Most minddel teljesen trendben maradsz :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése