2011. október 28., péntek

Style icon- Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley most annyira a csúcson van, hogy lehetetlen kihagyni a style icon rovatból. Adódik most számára rengeteg vörös szőnyeges, filmbemutatós, launch-party esemény ahol szépen meg is mutathatja magát.

Hát akkor lássunk egy Huntingtonráfiát, hogy hogyan is került ide a kis csajszi.
Rosie 1987. április 18.-án született Plymouthban, Angliában. Később egy Devoni farmra költözött családjával, ahol a gyermekkora nagy részét töltötte. Sosem érezte jól magát az iskolában, folyton csúfolták kis mellei, halszája és csúnya bőre miatt.
Tanulmányait már Londonban folytatta, ahol 16 évesen figyelt fel rá az első modellügynökség, majd nem sokára már a Levi's cég reklámfotóin pózolt. Ezt számos Burberry, DKNY,  és Pepe jeans szerződés követte majd 2009-ban Elle Style Díjjal is jutalmazták. Ekkor már a világ legszexibb női közé soroltál a magazinok.

A Victoria's Secret hozta meg számára az igazi sikert, ahol 2006 óta szerepel. Rosie újabban színészkedéssel is foglalkozik. Első szerepe a Tranformsers 3.an volt ahol Megan Fox helyét vette át, óriási sikerrel.


Vörös szőnyegen:










Street style:













Rosie mindig makulátlan kinézettel jelenik meg. Sosem mesterkélt. Mindig kifinomult, tudja azokat a praktikákat amikkel a legjobbat hozhatja ki magából. Csak olyan fazonú, stílusú, színű ruhákat vesz fel, amik illenek egyéniségéhez, bőrszínéhez.
Rengeteg lány tanulhatna ebből a természetességből. Sokszor épp egy leheletnyi smink tesz széppé, és a többcentis maszk csúnyít el. De ugyanez átvitt értelembe a ruhákra is jellemző. A kevesebb néha több.

Love u Rosie!


rosie


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése