2011. november 2., szerda

Celebrity Covers

Vanity Fair 2011 December - Scarlett Johansson


Scarlett Johanssont láthatjuk a Vanity Fair decemberi fotósorozatában, Mario Testino képein és meg kell mondjam Scarlett gyönyörű! Még talán sosem láthattuk vörösen, de ezeken a képeken csodásan mutat hajszíne. Testino abszolút eltalálta a képek hangulatát.
Kár hogy nincsen több kép! Még szívesen nézegetném őket.Glamour 2011 December - Jennifer Lopez

J.Lo-t a Glamour oldalain láthatjuk egy rövid kis anyagban. A téma persze nem más amint a válása Marc Anthonyval. Ez a sztori talán kevésbé művi mint a Kardashian válás, de nekem még mindig nem szimpi ez a 'szerepeljünk azért címlapon mert elváltam' téma. De hát emberek, ez a showbiznisz.Glamour 2011 December - Kristen Stewart


A következő Glamouros anyag Kristen Stewart-é. Ő természetesen a Twilight soron következő része miatt került be a magazinba. A cikk legfőbb témája persze a 'sex scene with Robert Pattinson'. Garantált sell-out az amerikai tinik körében.
(Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha lement az összes Twilight Saga rész, mikor kerül újra címlapra a kis Stewart.)


Marie Claire UK 2011 December- Sarah Jessica Parker

Ő az akit mindig, bármilyen szezonban szívesen látok címlapon, függetlenül attól hogy van e új filmje, vagy sem. Mondhattok bármit, hogy lófejú, csúnya és hogy csak a stylistok érdeme a Carrie-imázs, de nálam SJP örökre nyerő.
Nyerő styling, colorblocking, és a szezon legszebb darabjai. 

Melyik a kedvenced?
Scarlett Johansson- Vanity Fair
Jennifer Lopez- Glamour
Kristen Stewart- Glamour
SJP- Marie Claire

  
pollcode.com free polls 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése