2011. február 14., hétfő

Grammy Awards Red Carpet Trend '11

A fellépők után jöjjenek a várva várt vörös szőnyeges képek és kritikák:



Kim Kardashian Best Worst Dressed Grammy
 Awards 2011 fashion dress
Kim Kardashian most sem rejti véka alá bájait. Ez a Kaufman Franco ruha nekem teljes egészében a múltkor látott Harper's Bazaar fotósorozatot juttatja eszembe. Úgy látszik Kimnek még is csak bejött a Kleopátra szerep.




http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2011/02/grammy_awards_10_wenn3206169.jpg
Kelly Osbourne-t ritkán látni ilyen szépnek és bájosnak. Vagy talán még sosem láthattuk így, meg lehet. Jól állnak neki a fodrok, a masni, mind lágyítják vonásait. A hajszínével sincs semmi gond, amit oly gyakran váltogat. Talán most maradhatna is ennél! Egy Tadashi Shoji ruhában láthatjuk és Alexander McQueen cipőben.



Rihanna Best Worst Dressed Grammy Awards
 2011 fashion dress
Ritka az hogy nem tudom eldönteni egy ruháról hogy tetszik vagy sem, de most nagyon is ez a helyzet Rihanna ruhájával. Valahol a gyönyörű és a borzalmas kategóriában van nálam. Első ránézésre utáltam, aztán kezdtem megszeretni, majd most megint valahol a szörnyű fiókban turkál. Talán ha az az erőteljes vállrész nem lenne, sokkal szebb lenne a sziluettje. Jean Paul Gaultier ruha, Louboution cipő.


 
Jennifer Lopez Best Worst Dressed Grammy
 Awards 2011 fashion dress
Jennifer Lopez folyton az orrunk alá dörgöli hogy még mindig milyen bombázó teste van! És jól is teszi, csodásan fest ebben a Pucci ruhában, Loubouiton cipőkkel. Sexy chich, vagy is inkább mama.




Jennifer Hudson Best Worst Dressed 
Grammy Awards 2011 fashion dress
Tetszik Jennifer Hudson ebben a Versace ruhában. Tökéletes példája annak, hogy hogyan legyünk vonzóak anélkül hogy minden kipakolnánk. J.Lo után elég nagy kontraszt:)



Katy Perry most sem bírja feltűnés nélkül. Sellőlány uszállyal, és angyal szárnyakkal próbálkozik. Nekem nem jön be, túl sok. Rövidebb uszály, mínusz szárnyak, hosszabb top és már is sokkal alkalomhoz illőbb lenne. De hát tőle ezt már megszokhattuk. Nem de bár?



http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2011/02/wenn5608120.jpg
Eva Longoria ezt a fekete-fehér Ashi ruhát választotta az estére. A Brian Atwood cipője tökéletes képet alkot a ruhával. Szexi még is elegáns. Haj, smink ruha mind tökéletesek és az ékszerekből sincs túl sok. Szép munka Eva;)


http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2011/02/grammy_arrivals_13_wenn5607832.jpg
Ciara J.Lo-hoz hasonlóan Pucci-ra szavazott. A ruhával semmi bajom, de nekem már egy kicsit sok ebből a láb mutogatásból mára. Ha egy pár centivel hosszabb lenne az a kivágás, már is nem lenne ennyire közönséges. Sokkal jobban tetszene.




http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2011/02/grammy_arrivals_05_wenn5607936.jpg
Nicole Kidman egyre szebben mutat a vörös szőnyegen. Jó választás volt ez a Jean paul Gaultier ruha, tökéletes Nicole személyéhez, alakjához, hajszínéhez. Csak az a fránya botoxos arc ne lenne! Egy pár természetes ránccal mennyiveljobb lenne ránézni.



Selena Gomez Best Worst Dressed Grammy 
Awards 2011 fashion dress 
Selena Gomez is részt vett az eseményen. Bájos. Többet nem tudok mondani róla. Mondjuk az a rúzs szín nincs éppen eltalálva, viszont a haja annál inkább.


És végül a nyertesek:

Best Pop Vocal Album
* The Fame Monster, Lady Gaga


Best Female Pop Vocal Performance
* Lady Gaga, Bad Romance


Best Male Pop Vocal Performance
* Bruno Mars, Just the Way You Are


Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocals:
* Hey, Soul Sister (Live), Train


Best Dance Recording:
* Only Girl (In The World), Rihanna


Best Rock Album
* The Resistance, Muse


Best Rap/Sung Collaboration:

* Wake Up! Everybody, John Legend, The Roots, Melanie Fiona & Commo
      

Best Rap Album:
* Recovery, Eminem


Best New Artist:
* Esperanza Spalding
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése