2011. február 14., hétfő

Grammy gála produkciói

Az éjjel megrendezett Grammy Awards bemutatását kezdeném a fellépőkkel. Mert volt belőlük szép számmal. Tudom hogy ez egy divatblog, de szerintem simán belefér ha ilyen alkalmakkor például, nem csak a megjelentek ruháival foglalkozom. Az úgy is olyan unalmas és azt láthatod minden másik divatblogon is.


Rihanna két számmal is fellépett az este. Az első a 'What's my name' című slágere volt Drake-kel.
Az elején végig furcsálltam hogy mi ez az etnikus afrikai ruha Ririn, meg az a nagy tűzrakás a háttérben, aztán bejöttek a táncosok és az énekesnő előadta velük azt az afrikai néptánc szerűséget. Az egésszel nem is lenne semmi baj, de ez még is hogy jön a ehhez a számhoz? Nem igazán értem. Valószínűleg csak kellett valami körítés és ezt kaptuk.

Rihanna második dalát Eminemmel közösen énekelte a 'Love the way you lie 2." Majd a végén Dr. Dre is csatlakozik.
Rihanna Dior Couture kollekciójának egyik darabját viseli. Engem valahogy Eminem sokkal inkább lázba hoz, mint Riri. Tényleg ennyire nem bírom ezt a csajt?

Az én kedvencem a Bruno Mars & Janelle Monae & B.o.B trió volt.
Mivel mind a három énekes egyenként is a kedvencem így nem tudom nem szeretni őket. Janelleről még annyit hogy szeretem az egyedi stílusát mind zenében mind mozgásban és minden másban is. Ő az aki nem próbál meg beállni a slágergyáros fekete énekesnők nyomába. Inkább marad annál amit szeret csinálni és nem hagyja hogy dívát gyártsanak belőle. De ettől függetlenül alig várom már hogy mikor mutatja meg jobban egyéniségét az öltözködés terén is. Már sokat láthattuk tőle ezt a szmokingos összeállítást.

Számomra legnagyobb meglepetést Gwyneth Paltrow és Cee Lo Green közös produkciója jelentette. Ja és persze ne felejtsük el a muppet figurákat sem!
Nekem abszolút tetszik hogy Gwyneth megpróbálkozott az énekléssel is ami még egész jól is ment neki. Bár azért miközben vonult le azokon a lépcsőkön végig az járt a fejemben hogy "Jajj, le ne essen!". Persze látszik rajta hogy nem egy gyakorlott énekesnő, de szerintem nagyon jópofára sikeredett ez fellépés. Jó kis párosítás ők ketten, és Gwyneth ruhájáért is piros pont. Csak azokat az anorex lábakat ne láttam volna...

Christina Aguilera, Jennifer Hudson, Florence Welch és Martina McBride együtt énekeltek a Grammy estéjén. A közös részek mellett mindegyikük kapott egy kisebb szóló részt, ahol megmutathatta magát.
Szerintem mindannyian csodásan festenek és tetszik ez a girlpower ami lejön az előadásukból. Egyedül Christina tud még mindig irritálni. A videó nézése közben szerintem vagy 5ször a leláttam a tüdejéig és attól féltem néha, hogy mikor esik össze a nagy erőlködésben. Viszont mellőzve az én rosszindulatom tényleg elképesztő hangja van. Csak dívának már olcsó.

Lady Gaga 'Born this way' című számát adta elő a tőle megszokott stílusban.
Ennek az új számnak semmi szexepilje. Semmi Gagás nincs benne, semmi különleges. Sablon, slágergyanús, unalmas kis nóta ez, amit igaz fújni fog minden rádió és mindannyiunk fülébe benne lesz, de a világon semmi érdekeset nem lehet felfedezni benne. Sablon az egész. Még ez a performance se tetszene ha nem lenne a végén az a zongorás jelenet. Mert az már annyira bizarr, undorító és valamiképp félelmetes hogy már imádom.


/Így utólag is bocsánat a videók minőségéért, de így hogy még egy nap se telt el az esemény után, nem találni jobbat. Azért remélem így is élvezhető volt./


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése