2011. július 27., szerda

Celeb-mustra

Tudom hogy szeretitek az efféle cikkeket és már régen volt. Úgy hogy egy kis híresség mustra!

Alessandra Ambrosio aztán tényleg mindenben jól néz ki, de azért ez a fényes kordbársony overall a 90es évekből még rajta is sok! Az a szörme mellény azzal az oda nem illő táskával pedig egyenes öngyilkosság!



Whitney Port kezd egyre szimpibb lenni nekem. Gyönyörű, üde, fiatalos. Kicsit nekem Blake-re hajaz a stílusa. A CFDA díjátadon jelent meg ebben a gyönyörű, fehér, Pamella Roland estélyiben. Remek választás!



A mi drága kis Parisünk nem először bizonyítja hogy mennyire nincs érzéke a divathoz, vagy akárcsak a szépséghez is. Az első szabály amit jól a fejébe kéne vésni: a kevesebb néha több! Még az a rózsás, túl fényes szatén csoda magában nem is lenne olyan borzasztó, de Parisen, ezzel az összeállítással szörnyű! Arról a kis kedves, vékony, gyémánt csodáról már ne is beszéljünk (arany clutchal párosítva..) Oooh, dear!



Jessica Alba épp kislánya 3. születésnapját ment ünnepli New Yorkban. Ez a kép már önmagában is borzasztó édes. Egy jól öltözött mami, kerekedő pocakkal és egy mosolygós kis hercegnő a babáját szorongatva! Aranyosak mindketten:)



Frankie Sandford hozza a szokásos formáját. Az egész csaj úgy gyönyörű ahogy van! Árad belőle a kiegyensúlyozottság.



Kristen Stewart össze van esve, mint mindig. Lassan már beleolvad a díszletbe, olyan sápadt szegény. A megszokott ruha-hossz, stílus, mintázat, szín. Semmi új a nap alatt (de tőle nem is vártuk.)



 
Az Olsen ikrek kicsit mintha összeszedték volna magukat. Talán csak az hajszín Mary-Kate gázos nagyon. Egyébként egészen rendben vannak...Hajrá lányok!Vissza a csúcsra! Én szerettelek titeket:)



Kelly Rowlandet ritkán látom ilyen oldalakon, de abszolút kellemes meglepetés. A bőrszínéhez tökéletes ez a cappucino árnyalat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése