2011. július 30., szombat

A világhírű 10 éves kismodell

Nem ez az első cikk ahol kislány modellekről írok, de azért még a 13-at ütötte eddig az összes lány a magazinok címlapján. Úgy látszik most ez a rekord is megdőlt.
A francia Thylane Lena-Rose Blondeau mindössze 10 éves, de már világhírnévre tett szert a divatiparban. Olyan portfólióval rendelkezik a kishölgy, amit sok nála idősebb modell is megirigyelhet. Profin dolgozik a kamera előtt és eddig úgy néz ki, minden meg van benne ami majd naggyá válásához szükséges.
Persze most jön a kérdés, hogy kinek is jó ez? A szülőnek vagy a gyereknek. Vagy hogy vajon milyen lesz tizenévesen egy gyermekkort meg nem élő kislány. Amiről már sok példát láthattunk a filmiparban is (Olsen ikrek, Lindsay vagy sorolhatnám...)
Hát mindenesetre tényleg gyönyörű a kislány. Van benne egy kis Brigitte Bardot, egy kis Palvin Barbi, azok a szemek és a hajkorona pedig egyszerűen meséssé teszik az arcát. 
A smink nélküli képeken elképesztően gyönyörű, de azok az agyonsminkelt, retusált editorialok. Be kéne tiltani az ilyet!












rajongói tumblr oldala (igen, van neki olyan is.): http://fuckyeahthylaneblondeau.tumblr.com/
sőt elvileg még facebook fanpage-el is rendelkezik

1 megjegyzés: