2011. október 29., szombat

Heidi Klum halloweeni jelmeze

Heidi Klum halloweeni jelmeze avagy ki a fene foglalkozik még Heidi Klummal?

Az eheti/havi celebrity WTF díját tuti Heidi nyeri. A világ egyik legidegesítőbb hírességének tartom, úgy hogy szegény szinte nem tesz semmit. De még is ezek a média megjelenések annyira erőltetettek és már annyira elcsépelt, unalmas sablon témák hogy szegény Heidit már rég ki kellett volna iktatni ebből az iparból vagy legalább is más vizekre kellene már eveznie.

Ami nálam most kiverte a biztosítékot, az a Heidi halloweeni jelemeze, ruhapróbája, videója, könyve, története... egyszóval hogyan építsünk egy idióta halloweeni jelmez köré egy 5 perces videó filmet és egy 2 oldalas sajtó anyagot.





Amióta létezik internet, olvasok divatblogokat eddig minden átkozott évben láttam egy-egy Heidi halloweeni mizéria anyagot. Én megértem hogy ennek van valamiféle kultusza ( vagy legalább is ő szeretné hogy legyen), de hogy még a legnevesebb divatmagazinok honlapjain is kint van ez a "hír", az ÖSSZESNÉL, az baromi irritáló.

Talán majd akkor fogom be a szám vele kapcsolatba ha végre megmarad egy kaptafánál és választ a modell-műsorvezető-közéleti személyiség-énekesnő-színésznő-divattervező-producer közel valamelyiket, amit majd igazán jól csinál.

http://video.aol.com/aolvideo/aol-video/heidi-klum-on-aol-halloween-fitting/1231598842001
(videó)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése