2011. március 2., szerda

2011 Oscar szemle

Kicsit megkésve, de itt vannak az Oscar vöröszőnyeges képei:

 Natalie Portman gyönyörű kismama ebben a Rodarte ruhában, Tiffany ékszerekkel. Be is zsebelhette a legjobb színésznőnek járó Oscart. Gratulálunk neki!



Scarlett Johansson burgundi Dolce & Gabbana csipkében tündököl. Nekem csak az a smink kérdéses. Mi ez, narancssárga? Lehet hogy csak a fények rosszak, nem szólom le egyből.



Sandra Bullock  Vera Wang estélyiben.



Penelopé Cruz L'Wren Scott estélyiben igazi latin díva! Ha jól tudom ez a szülés utáni első megjelenése, úgy hogy igazán díjazandó a külseje. Az ügyesen megoldott flitterezés sokat dob az alakján is.



Reese Witherspoon klasszikus fekete fehér Armani Privé ruhában. Az est egyik bemondója volt egyébként, díjra nem jelölték.



Celine Dion szintén az Armani Privé darabjai közül választott, emellett Bulgari ékszereket viselt. Pont elég ékszer, smink, megfelelő hajzat:) Csinos volt, mindenképp.




Nicole Kidman ruhája volt az est favoritja nekem. Előnyösebb pózban még szebben mutatott képeken. Dior Haute Couture-jéből választott szerencsésen és egy Pierry Hardy cipellőt párosított hozzá.



Hilary Swank szintén szépséges Dior-ban.



 Halle Berry gyönyörű mosolyával mindenkit levesz a lábáról, karamell árnyalatú bőréről már nem is beszélve. Az csak hab a tortán hogy mindezt Marchesában tette.



A Florence and the Machine énekesnője, Florence Welch egyéniségének megfelelően sárga Valentino ruhában. Máson nem is tudnám elképzelni ezt a ruhát.



Cate Blanchett stílusérzéke sosem téved. Az összes vörösszőnyeges eseményen tökéletesen választ ruhát, ékszert, frizurát, most sem volt ez másképp. Gyönyörű gyöngyökkel és kristályokkal díszített Givenchy Haute Couture darab.



Helena Bonham Carter a tőle megszokott stílusban. Ruháját az Alíce Csodaországban film jelmeztervezőjével csináltatta, Colleen Atwood (ha a név mondd valamit.)



Helen Mirren eleganciája felülmúlhatatlan. Mintha csak neki tervezték volna ezt a Vivienne Westwood estélyit.



Anne Hathaway ruhája véletlenül kimaradt a vörösek közül, bár szerintem semmit nem veszítettünk volna ha fel se teszem. Kedvenc tervezője Valentino kreálmánya. Túl sok rózsa, vörös, húzások mindenhol. Úgy egészében nem tetszik. Anne volt egyébként az est házigazdája kisebb nagyobb sikerrel. Olvastam jó pár negatív kritikát a műsorvezető párosról.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése